Wie wil het nou niet, een mooie visgraatvloer in huis, winkel of kantoorpand. Het is een trend zou je denken. Niets in minder waar. Visgraatvloeren worden al honderden jaren toegepast in allerlei soorten woningen, van kasteel tot grachtenpand en van paleis tot rijtjeswoning. Waarom? Gewoon om dat het een chique uitstraling geeft en een ruimtelijk effect geeft en niet de lengte of breedte van de ruimte benadrukt.

Omdat visgraatvloeren helemaal ‘hot’ zijn heeft Step and Wall een 6-tal designs voor jou geselecteerd in een visgraatpatroon. In totaal zijn er 21 designs leverbaar in dit patroon van 13,5 x 81 cm waarmee dit product je appartement of woonkamer een mooie uitstraling geeft.

De Step and Wall visgraatvloeren worden geleverd zonder kurkonderlaag, maar kunnen met de juiste ondervloer overal geplaatst worden, uiteraard ook op vloerverwarming. Met een heat-foil of red-floor zijn deze fineerparketvloeren ook direct geschikt voor een appartement waar u aan de 10dB geluidsreductie eis moet voldoen. Daarom zijn fineervloeren ook zeer geschikt om in elke home-make-over toe te passen. Je hoeft niet na de denken of dit wel verantwoord is toe te passen qua geluid of vloerverwarming.