Step & Wall Collectie

Oneindige variatie

Een warme uitstraling en huiselijke sfeer. Verkrijgbaar in lichte of donkere, chique of juist rustieke vloeren. Step & Wall heeft 10 moderne designs geselecteerd voor de Nederlandse en Belgische markt. Naast het visgraatpatroon zijn er buiten deze collectie nog veel andere designs mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Superior Oak

Deze met zorg uitgezochte eik brengt warmte en elegantie in elke ruimte. Door de prettige uitstraling van de kleur en de rustige tekening is deze vloer goed te combineren met veel verschillende stijlen. Door planken van verschillende breedtes te combineren ontstaat een speels en natuurlijk effect. Onze Superior Oak kan ook in visgraat worden gelegd.

Meer informatie
Superior Oak
Quartz Oak

Quartz Oak

Quartz Oak is onze lichtste eik. Ideaal voor diegene die op zoek is naar een lichte vloer. Deze kleur past goed bij een Scandinavische stijl, waarin harmonie en lichte kleuren de boventoon voeren. Goed combineerbaar met bijna alle kleuren. Onze Quartz Oak kan ook in visgraat worden gelegd.

Meer informatie

Geyser Oak

Het lijkt wel hergebruikt hout of steigerhout, maar is perfect glad en van onverwoestbare kwaliteit. Door de witte groeven krijgt de vloer een rustieke uitstraling. Mooi in combinatie met een industriële aankleding of juist heel landelijk. Met deze vloer kunt u alle kanten uit.

Meer informatie
Geyser Oak
Step & Wall

Cream Oak

Een lichtere kleur eik met af en toe een kleine knoest. De knoesten zijn gelijkelijk verdeeld over de planken. Deze vloer geeft de kamer een lichter uiterlijk. Door de warme kleur is deze vloer makkelijk combineerbaar met vele stijlen.

Meer informatie

Pearl Oak

Deze middengrijze kleur past perfect in onze range van kleuren. Door zowel de grijstinten als bruintonen laat deze vloer zich makkelijk combineren. Het afwisselen van verschillende maten planken zorgt voor een mooi effect, waarbij de knoesten mooi uitkomen. Onze Pearl Oak kan ook in visgraat worden gelegd.

Meer informatie
Pearl Oak
Bark Oak

Bark Oak

De lichte tinten bruin en grijs zorgen voor een zeer elegante uitstraling.

Meer informatie

Savannah Oak

Onze Savannah Oak heeft een natuurlijke en rustieke esthetiek die zeker bij uw smaak past. Door het duidelijke patroon maakt deze vloer een ruimte optisch groter en heeft een prachtige uitstraling.

Meer informatie
Nacre Oak

Nacre Oak

Een lichte kleur die zich perfect laat combineren met wit en beige kleuren. Past perfect in de Scandinavische stijl. Met een gevarieerde tekening vraagt deze vloer weinig aandacht maar straalt wel gezelligheid uit. Onze Nacre Oak kan ook in visgraat worden gelegd.

Meer informatie

Walnut

Als u behoefte heeft aan iets anders dan eik, hier een echte walnoot. Prachtige tekening, elegante kleur. De warmte straalt er af. Deze klassieker hoort in elke collectie thuis en is zowel klassiek als modern te combineren. Onze Walnut kan ook in visgraat worden gelegd.

Meer informatie
Walnut
Smoke Eucalyptus

Smoke Eucalyptus

Door het roken van het Eucalyptus hout krijgt uw vloer een intensieve tint. De prachtige donkere uitstraling laat het meubilair extra goed uitkomen. Mysterieus en warm.

Meer informatie

Meer Step & Wall Collectie

Onderstaande designs zijn op bestelling leverbaar

Amber oak

Cinder oak

Glacier oak

Clay oak

Coal oak

Crater oak

Diamond oak

Dune oak

Earth oak

Golden oak

Honey oak

Iceberg oak

Jasper oak

Jungle oak

Knotty oak

Magma oak

Opal oak

Select oak

Silver oak

Slate oak

Stone oak

Storm oak

Thunder oak

Washed oak

Zircon oak

Ash

Bamboo Caramel

Cherry

Chesnut

Jatoba

Natural Pine

Olivato Ash

Sukupira