Visgraat…

een vloer met karakter

Iedereen wil het, een mooie visgraatvloer in huis, winkel of kantoorpand. Het is een trend zou je denken maar niets in minder waar. Visgraatvloeren worden al honderden jaren toegepast in allerlei soorten woningen, van kasteel tot grachtenpand en van paleis tot rijtjeswoning. Waarom? Gewoon om dat het een chique en ruimtelijk effect geeft en niet de lengte of breedte van de ruimte benadrukt.

Omdat visgraatvloeren helemaal ‘hot’ zijn heeft Step and Wall een 8-tal designs voor jou geselecteerd in een visgraatpatroon. In totaal zijn er 16 designs leverbaar als visgraat van 13,5 x 81 cm.  Met een Step and Wall visgraatvloer geef jij appartement of woonhuis een mooie uitstraling. Alle visgraatvloeren zijn geborsteld waardoor er veel karakter in de vloer zit en rondom voorzien van een microvellingkant zodat het visgraatpatroon extra goed zichtbaar is. Het combineren van diverse kleuren zoals bij Mix and Match geeft een speels effect en maakt de vloer nog meer een eye-catcher.

Door de volledige gebruiksaanwijzing in de verpakking is deze vloer ook makkelijk zelf te plaatsen.

Visgraat en vloerverwarming

De Step and Wall visgraatvloeren worden geleverd zonder kurkonderlaag, maar kunnen met de juiste ondervloer overal geplaatst worden, uiteraard ook op vloerverwarming. Met een heat-foil of red-floor zijn deze fineerparketvloeren ook direct geschikt voor een appartement waar u aan de 10dB geluidsreductie eis moet voldoen. Daarom zijn fineervloeren ook zeer geschikt om in elke home-make-over toe te passen. Je hoeft niet na de denken of dit wel verantwoord is toe te passen qua geluid of vloerverwarming.

Collectie visgraat

Superior oak

Diamond Oak

Quarz Oak

Nacre oak

Golden Oak

Amber Oak

Jasper oak

Clay Oak

Zircon Oak

Opal oak

Earth Oak

Silver Oak

Pearl oak

Stone Oak

Slate Oak

Coal Oak