Renovaties zijn opwindend en uitdagend, je krijgt precies wat je wilt en voor ogen had. Maar aan de andere kant zorgen ze voor veel hoofdpijn en kunnen ze veel tijd en geld kosten. Het vinden van leveranciers, het bereiken van hoogwaardige afwerkingen en het op tijd opleveren van de materialen zijn meestal de meest gecompliceerde zaken. Step & Wall maakt het u echter gemakkelijk: met het ruime aanbod aan dessins op voorraad en het eenvoudige klikmontagesysteem zijn uw vloeren in een mum van tijd geregeld.

Step & Wall vloeren gebruiken een kliksysteem van Unifit X, dat de plaatsing van de vloer vergemakkelijkt en een gladde afwerking garandeert. Bovendien heb je geen spijkers, lijm of isolatiedeken nodig. Onze vloeren hebben een ondergrond van kurk en zijn gemakkelijk als een puzzel te leggen. Dit vermindert de tijd die nodig is om de vloer te leggen aanzienlijk, waardoor geld en energie worden bespaard.

Daarnaast werken we met u samen in het coördineren van de levering van materialen. Step & Wall heeft meerdere collecties op voorraad zodat we onmiddellijke levering kunnen garanderen. Als u een andere afwijkende vloer wilt of als u meer tijd nodig heeft, kunnen we binnen 2 weken of 1 maand leveren. Met andere woorden, we bieden de levering die past bij uw planning.